Nyheter

PharmaLundensis KOL-artikel nu accepterad för publicering!

PharmaLundensis vetenskapliga artikel som beskriver den kliniska studien där jodkol används för att behandla patienter med kronisk obstruktiv lungsjukdom (KOL) har nu accepterats för publicering i den väletablerade lungtidskriften ”Respiratory Medicine”. Detta är ett stort framsteg för PharmaLundensis, och innebär att de stora, internationella luftvägsforskarna accepterar och är intresserade av PharmaLundensis KOL-behandling! Vidare visar det att bolagets KOL-projekt håller god vetenskaplig kvalitet och innovation.

Artikeln kommer inom kort att publiceras på ”Respiratory Medicine´s” hemsida (http://www.resmedjournal.com/) . Tidskriften beskriver sin inriktning på följande sätt: ”Respiratory Medicine is a leading, International journal devoted to the rapid publication of the most up-to-date information in the field of respiratory medicine.”

VD Dr Staffan Skogvall förklarar:
Att nu denna nydanande KOL-studie publiceras är naturligtvis en stor framgång för PharmaLundensis. Det visar att den nya behandlingsmetoden med jodkol är intressant och har klinisk potential, vilket kan gynna KOL-sjuka.

Det visar också att de korpar som kraxat över PharmaLundensis projekt uppenbarligen saknar förmåga att inse det som toppforskarna i världen förstår, närmare bestämt att PharmaLundensis KOL-projekt håller världsklass och har stor potential!

För att lästa Artikelns Sammanfattning vänligen tryck här!

För ytterligare information:

Dr Staffan Skogvall

VD

Telefon: 046-13 27 78

E-post: staffan.skogvall@pharmalundensis.se